| معلومات لحواء ومطبخها | |
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
smsm Privet Member
عدد الرسائل : 602 العمر : 34 العمل/الترفيه : جامعية المزاج : رايقة المزاج : المهنه : الهوايه : تاريخ التسجيل : 21/08/2008
| موضوع: معلومات لحواء ومطبخها 2/2/2009, 10:06 pm | |
| أفكار مدهشة : - يزيل الملح رائحة الثوم والبصل من اليدين. - إذا تعرضت المقلاة للاشتعال عند قلي الزيت بها غطيها كلها بمنشفة أو غطاء حتى تمنعي الهواء من الدخول أو ينثر عليها الملح فيطفئ النار بإذن الله. - احرصي علي تغيير (ليفه الغسيل) التي تغسلين بها الأواني من أن لأخر، فالبكتيريا تتراكم عليها سريعا عند استخدامها لفترة طويلة. - للتخلص من بقايا الطعام الملتصق بالأواني دون الحاجة لجهد كبير ، يمكنك نقعها في الماء الساخن المضاف إليها ملعقة بيكربونات الصوديوم. - حتى لا تدمع عيناك ضعي البصل في قدر به ماء قبل تنظيفه لمدة نصف ساعة ، أو ضعيه في الفريزر لمدة نصف ساعة. - لسلق البيض المشروخ دون أن يتناثر محتواه داخل الماء ، يمكنك تغليفه بورق ألمونيوم قبل إسقاطه في الماء المغلي..أما إذا كان البيض سليما فيجب وضعه في ماء فاتر وليس مغليا حتى لا ينكسر. - إذا اكتشفتي انك قد وضعت كمية كبيرة من التوابل في الطعام يمكنك إضافة بعض من اللبن الزبادي إلي الطعام ، فهو يساعد علي إضعاف حدة طعم التوابل. - لإزالة اللبان من الملابس عليك بإحضار قطعة من الثلج وتمريرها علي المكان الملتصق به اللبان ، فيكتسب اللبان صلابة مما يسهل من عملية تفتيته دون أن يؤثر علي النسيج ، ثم قومي باستخدام فرشاة الملابس للتخلص من البقايا. | |
|
| |
miiro عضو فعال
عدد الرسائل : 157 العمر : 33 الموقع : www.kazamiza.com العمل/الترفيه : على النت المزاج : مش شيفه حاجه المزاج : المهنه : الهوايه : تاريخ التسجيل : 19/11/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 4/2/2009, 2:48 am | |
| ماشى يااست ابله نظيفه انتى ههههههههههههه | |
|
| |
smsm Privet Member
عدد الرسائل : 602 العمر : 34 العمل/الترفيه : جامعية المزاج : رايقة المزاج : المهنه : الهوايه : تاريخ التسجيل : 21/08/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 4/2/2009, 4:12 pm | |
| اوك يا ميرو ..نورتي الموضوع..هههههههههههههههههه | |
|
| |
koki Privet Member
عدد الرسائل : 1194 العمر : 32 العمل/الترفيه : طالب المزاج : حالة حب المزاج : المهنه : اعلام الدول : الهوايه : تاريخ التسجيل : 09/09/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 5/2/2009, 1:38 pm | |
| بجد افكار مدهشة علميهم ياسمسم ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههة | |
|
| |
smsm Privet Member
عدد الرسائل : 602 العمر : 34 العمل/الترفيه : جامعية المزاج : رايقة المزاج : المهنه : الهوايه : تاريخ التسجيل : 21/08/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 5/2/2009, 6:29 pm | |
| ههههههههههههههههههه ..قشطة عليك يا كيمو | |
|
| |
LOMA Privet Member
عدد الرسائل : 863 العمر : 34 العمل/الترفيه : طالبة بكلية التربية المزاج : خجولة المزاج : المهنه : الهوايه : تاريخ التسجيل : 20/08/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 6/2/2009, 3:29 pm | |
| سمسم بما انك ابله نظيفه قوليلي اعمل ايه لما البصله تتحرق وتطلع شياط وتسود خالص هههههههههههههههههه اكيد انتي خبره في الحاجات دي وحتقوليلي اعمل ايه عموما شكرا علي المعلومات المفيده دي | |
|
| |
koki Privet Member
عدد الرسائل : 1194 العمر : 32 العمل/الترفيه : طالب المزاج : حالة حب المزاج : المهنه : اعلام الدول : الهوايه : تاريخ التسجيل : 09/09/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 7/2/2009, 2:33 pm | |
| ههههههههههههههههههههههههههههههههة سيحو لبعض اكيد سمسم حرقت البصلة | |
|
| |
koki Privet Member
عدد الرسائل : 1194 العمر : 32 العمل/الترفيه : طالب المزاج : حالة حب المزاج : المهنه : اعلام الدول : الهوايه : تاريخ التسجيل : 09/09/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 7/2/2009, 2:34 pm | |
| ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههة | |
|
| |
Rehab Privet Member
عدد الرسائل : 1111 العمر : 27 العمل/الترفيه : طالب المزاج : القراءة المزاج : المهنه : اعلام الدول : الهوايه : تاريخ التسجيل : 18/08/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 7/2/2009, 2:36 pm | |
| بصل ايه بس يا سمسم اللي هنحطه في الفريزر انتي عايزه ريحة الفريزر تبقي فل ههههههههههههههههههههههههههههه بس بجد حلوة فكره نقع البصل في ميه ، دي ماما بتبقي بتعمل البصل في المطبخ وانا بعيط في اخر اوضه في الشقه مش عارفه ايه ده احنا ربنا معانا يا بنات ولا ايه ههههههههههههههههههههههههههههههههههه | |
|
| |
koki Privet Member
عدد الرسائل : 1194 العمر : 32 العمل/الترفيه : طالب المزاج : حالة حب المزاج : المهنه : اعلام الدول : الهوايه : تاريخ التسجيل : 09/09/2008
| موضوع: رد: معلومات لحواء ومطبخها 7/2/2009, 2:47 pm | |
| احرقو البصل واحنا ناكل المهم نااااااااااااااااااااااااااااااااكل | |
|
| |
| معلومات لحواء ومطبخها | |
|